خانه / آخرین مطالب / روش های مختلف سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

روش های مختلف سرو تخم مرغ در کشورهای مختلف

استرالیا: بیکن، تخم مرغ و رول باربیکیو

پیاز سوخاری، نیمرو، بیکن و سس باربیکیو روی نان تست برشته

پیاز سوخاری، نیمرو، بیکن و سس باربیکیو روی نان تست برشته

آرژانتین: ماتامبره

ماتامبره حاوی یک لایه باریک استیک است که با تخم مرغ آب پز، سبزیجات و گیاهان معطر پر شده و درون فر یا روی باربیکیو، کباب می شود. اسلایس های این غذا به هر دو صورت گرم و سرد سرو می شود.

ماتامبره حاوی یک لایه باریک استیک است که با تخم مرغ آب پز، سبزیجات و گیاهان معطر پر شده و درون فر یا روی باربیکیو، کباب می شود. اسلایس های این غذا به هر دو صورت گرم و سرد سرو می شود.

چین: تخم مرغ صدساله

برخلاف نامش، این تخم مرغ ها فقط به مدت چند هفته یا چند ماه در مخلوط خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و سبوس برنج نگهداری می شوند تا حالت ژلاتینی پیدا کنند. در این مدت زرده ی تخم مرغ به رنگ سبز یا خاکستری با بوی سولفور و آمونیاکتبدیل می شود.

برخلاف نامش، این تخم مرغ ها فقط به مدت چند هفته یا چند ماه در مخلوط خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و سبوس برنج نگهداری می شوند تا حالت ژلاتینی پیدا کنند. در این مدت زرده ی تخم مرغ به رنگ سبز یا خاکستری با بوی سولفور و آمونیاکتبدیل می شود.

اتیوپی: دورو وات

این خورش مرغ حاوی تخم مرغ آبپز است که به همراه اینجرا، نوعی پنکیک نازک که از ارزن تهیه می شود، سرو می گردد.

این خورش مرغ حاوی تخم مرغ آبپز است که به همراه اینجرا، نوعی پنکیک نازک که از ارزن تهیه می شود، سرو می گردد.

هند: کاری تخم مرغ

برای پخت این خورش بسیار خوشمزه به پیاز، گوجه فرنگی و کاری تند سبز و تخم مرغ نیاز است. ابتدا با مواد یاد شده سس را درست می کنید و سپس تخم مرغ های آب پز شده را به صورت مکعبی خرد کرده و درون آن می ریزید. تخم مرغ باید 10 دقیقه یا بیشتر درون این سس خیس بخورد تا طعم کاری بگیرد.

برای پخت این خورش بسیار خوشمزه به پیاز، گوجه فرنگی و کاری تند سبز و تخم مرغ نیاز است. ابتدا با مواد یاد شده سس را درست می کنید و سپس تخم مرغ های آب پز شده را به صورت مکعبی خرد کرده و درون آن می ریزید. تخم مرغ باید ۱۰ دقیقه یا بیشتر درون این سس خیس بخورد تا طعم کاری بگیرد.

ژاپن: اونسِن تاماگو

این غذای ژاپنی به این صورت است که تخم مرغ با حرارت کم و به مدت طولانی درون آب جوش پخته می شود تا زرده نه شل باشد نه سفت. به محض کندن پوست تخم مرغ، آن را درون یک کاسه کوچک از سوپ گندم و سس سویا سرو می کنند.

این غذای ژاپنی به این صورت است که تخم مرغ با حرارت کم و به مدت طولانی درون آب جوش پخته می شود تا زرده نه شل باشد نه سفت. به محض کندن پوست تخم مرغ، آن را درون یک کاسه کوچک از سوپ گندم و سس سویا سرو می کنند.

مکزیک: هووو رنچرو

نام این غذا به مفهوم «تخم مرغ های مزرعه» است و در اصل، نیمرو به همراه سس تند گوجه فرنگی به همراه نان ذرت، برنج و لوبیا است.

نام این غذا به مفهوم «تخم مرغ های مزرعه» است و در اصل، نیمرو به همراه سس تند گوجه فرنگی به همراه نان ذرت، برنج و لوبیا است.

فیلیپین: بالوت

این غذای خیابانی فیلیپینی ها، جنین اردک درون تخم است که درون آب جوشانده شده و مستقیما از درون پوسته آن خورده می شود. البته گاهی به همراه سرکه، سس سویا و برگ بو هم پخته شده و درون نان سرو می شود.

این غذای خیابانی فیلیپینی ها، جنین اردک درون تخم است که درون آب جوشانده شده و مستقیما از درون پوسته آن خورده می شود. البته گاهی به همراه سرکه، سس سویا و برگ بو هم پخته شده و درون نان سرو می شود.

تونس: بریک

این غذا که شبیه سمبوسه است، به این صورت تهیه می شود که یک تخم مرغ کامل درون نان مثلثی قرار داده شده و به همراه پیاز، ماهی تن، حریصا و جعفری درون روغن داغ، سرخ می شود. در آخر هم به همراه پنیر و کیپر تزئین و سرو می گردد.

این غذا که شبیه سمبوسه است، به این صورت تهیه می شود که یک تخم مرغ کامل درون نان مثلثی قرار داده شده و به همراه پیاز، ماهی تن، حریصا و جعفری درون روغن داغ، سرخ می شود. در آخر هم به همراه پنیر و کیپر تزئین و سرو می گردد.

انگلیس: اسکاچ اِگ

این تخم مرغ در انگلیس از بیشترین محبوبیت برخوردار است و برخلاف نامش، از اسکاتلند نیامده. این غذا در واقع یک تخم مرغ آب پز است که درون سوسیس و نان گذاشته شده و در روغن سرخ می شود.

این تخم مرغ در انگلیس از بیشترین محبوبیت برخوردار است و برخلاف نامش، از اسکاتلند نیامده. این غذا در واقع یک تخم مرغ آب پز است که درون سوسیس و نان گذاشته شده و در روغن سرخ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهار =