خانه / آخرین مطالب / طرز تهیه دلمه مرغ

طرز تهیه دلمه مرغ

در این مطلب طرز تهیه دلمه مرغ را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
  • ران مرغ ۴ عدد
  • کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم  ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو و(آب یک عدد لیموی تازه)  ۲ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای خردشده ۱/۲ پیمانه
  • پیاز  ۲ عدد
  • جعفری خردشده ۳-۴ قاشق سوپ خوری
  • پیازچه خردشده  ۲ ساقه
  • پنیر پیتزا (در صورت تمایل)  ۲ قاشق سوپ خوری
  • ادویه نمک،فلفل،پودرسیر وآویشن  به مقدار لازم
  • لیمو تازه ۱ عدد

طرز تهیه:

۱- ابتدا بايد مراحل آماده‌سازي را انجام دهيد؛ به اين ترتيب كه هر ران مرغ را بدون آنكه پوستش را بكنيد بشوييد و بعد از آنكه به طور كامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بيرون آوريد. يك عدد پياز را هم پوست كنده و خرد كنيد.

۲-سپس در ظرف درداري دو قاشق سوپخوری روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل و پياز خرد شده را بريزيد و با دست يا قلم موي مخصوص آشپزي داخل ران‌ها را به اين مخلوط آغشته كنيد حالا در ظرف را بگذاريد و سه تا چهار ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه‌دار شود. پياز ديگر را هم ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

۳-تابه‌اي آماده كنيد و دو قاشق سو‌پخوري روغن در آن بريزيد و اول پياز خرد شده و سپس بقيه مواد خرد شده را همراه با نمك ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن كمي تفت دهيد. اين مواد داخل دلمه مرغ است.

۴-حالا با قاشق مواد را داخل هر كدام از ران‌ها بريزيد و ران‌ها را عين بقچه پيچيده و به حالت برگردان داخل تابه بچينيد. در آخر مايه‌اي را كه مرغ‌ها را در آن خوابانده بوديد، روي مرغ‌هاي داخل تابه بريزيد. در تابه را بگذاريد و مدت يك ساعت تا يك ساعت و نيم حرارت دهيد. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *