خانه / آخرین مطالب / طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

وب سایت سرآشپز پاپیون:  این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.
مواد لازم
  • کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان
  • روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان
  • شکر۱.۵ فنجان
  • تخم مرغ۲ عدد
  • عصاره بادام۲ قاشق چای خوری
  • آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان
  • آرد همه کاره۱ فنجان
  • نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
  • نمک۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
 
طرز تهیه:

۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =