خانه / آخرین مطالب / طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری غذای محبوبی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
  • آرد سفید ۲پیمانه
  • آرد سوخاری ۲پیمانه
  • مرغ (ران یا سینه) مرغ هرفرد ۲تکه
  • پودر سیر به میزان لازم
  • سیر سیر ۱حبه
  • پیاز متوسط (خرد شده) ۱عدد
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ تخم مرغ ۳عدد
طرز تهیه:
۱-ایتدا مرغ را در قابلمه ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بگذارید بپزد ۲۰ دقیقه کافی است زیاد لازم نیست بپزد.

۲-مرغ رو بعد آبکشی اول تو آردی مقداری بهش فلفل و پودر سیراضافه شده مخلوط میکنیم بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم .

۳-و بعد در ماهیتابه ای گود دو سوم روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ بشه و مرغ هارو درو نش سرخ میکنیم می ذاریم کمی قهوه ای کم رنگ بشه و بعد روغن اضافه اش رو می گیریم و بعد با کاهو خیارشور و گوجه سس میل کنید نوش جان.

نکات مهم:
۱-مرغ را نباید تاحدی بپزید که خیلی نرم شود.
۲-از ارد سوخاری مرغوب استفاده کنید من از پودر سوخاری گرانول شاهسوند استفاده کردم.
۳-آرد رو یک مقدار کمتر در نظر بگیرید که اگر کم اوردید بتونید باز هم استفاده کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *