خانه / آشپزی / شیرینی ودسر (صفحه 2)

شیرینی ودسر

طرز تهیه کلوچه شکم پُر نارگیل و پسته

ماهنامه کیک و شیرینی – شراره طیران: در این مطلب طرز تهیه این کلوچه های خوشمزه با مغز نارگیل و پسته را برای شما آموزش داده ایم. از درست کردن آن لذت ببرید. مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه مواد لازم خمیر: آرد: ۲۵۰ گرم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه «خاگینه ساده» و «خاگینه پرتقالی»

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه خاگینه ساده و خاگینه پرتقالی را به شما آموزش داده ایم. این دسرها را درست کنید و برای خودتان سرو کنید. خاگینه ماندانا حسین زادهمواد لازم: تخم مرغ: ۶ عدد ماست: ۴ قاشق سوپ خوری پودر قند: ۱۴۰ گرم بکینگ پودر: …

ادامه نوشته »

طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم: پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری ماست‏ (یا شیر)  …

ادامه نوشته »

کدوم بستنی؟

اگر چند تا ظرف جلوتون باشه و بستنی های زیر رو داخلش ریخته باشن کدومو ترجیح میدین؟ وانیلی-توت فرنگی-شکلاتی-چیپس شکلات نعنایی-رنگین کمانی(چند رنگ)-مغزدار-چیپس شکلات نعنایی-قهوه-چیپس شکلاتی(با تکه های شکلات)-گردویی. وانیلی دوستداران بستنی وانیلی عموما انسان های ایده آل گرا، مودی، تا حدی بی فکر هستند که به سرعت متقاعد می …

ادامه نوشته »

فرنی، خوردنی گلابدارِ لذیذ

هفته نامه کرگدن – نیوشا طبیبی: حقیقتا به کار بردن این عرق ها در آبِ خوردنی روزمره و ترکیبشان با خاکشیر و تخم شربتی و امثال آن ها، نوشیدنی های مفید بی مانندی می سازد که نوشیدنی های مضر گازدار به گردشان هم نمی رسند.   در فصولی به جز …

ادامه نوشته »

رول دارچینیِ قلبی(زولبیا و بامیه)

هنگامی که زولبیا و بامیه در روغن هایی که چند بار از آنها استفاده شده، سرخ شود، رنگ آن تیره خواهد شد. بنابراین از نظر بهداشتی مورد تایید و مناسب نیستند. این نوع زولبیا و بامیه حاوی ذرات سوخته و مواد مضر است که به صورت بهداشتی تهیه نمی شوند! …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک فرشته‌ی برفی

طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش داده ایم که بسیار نرم و لطیف است. این کیک به نام «فرشته‌ی برفی» معروف است. مواد لازم: رنده پوست لیمو ترش  ۱.۵ قاشق چای خوری عصاره وانیل  ۳/۴ قاشق چای خوری کرم تارتار  ۱.۵ قاشق چای خوری نمک  ۳/۴ قاشق چای …

ادامه نوشته »

تزئین کیک به شکل «حرکت قلم موی نقاشی»

بخش بزرگی از هنر به خلاقیت مربوط می شود، افرادی که می توانند با تکیه بر قوه خلاقه خود، ایده های نوین و جدیدی که نمونه آن در دنیا وجود ندارد را مطرح و اجرایی کنند، همیشه موردتوجه قرار گرفته و نامشان بر سر زبان ها می افتد. پیرو همین …

ادامه نوشته »

تهیه کاپ کیک کهکشانی با تزئین هیجانی

روش تهیه این کاپ کیک بسیار آسان است اما برای تزئین آن به انواع تزئینات براق خوراکی نیاز دارید که می توانید از لوازم قنادی فروشی ها خریداری کنید. از جمله باید به نقل های براق، ستاره های درخشان و پودرهای اکلیل مانند اشاره کرد. برای آشنایی با روش پخت …

ادامه نوشته »

طرز تهیه لایه میانی/کیک ماکارون/خمیر تارت

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه چند مدل کیک و شیرینی به توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم. حالا که فصل توت فرنگی است و قیمت این میوه خوشمزه کمی به ثبات رسیده است، توصیه می کنیم این پیشنهادهای هیجان انگیز را از دست ندهید. …

ادامه نوشته »

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است) مواد لازم: تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵  لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ …

ادامه نوشته »

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم. مواد لازم: آرد : ۳۰۰ گرم شکر : ۲۰۰ گرم تخم مرغ : ۳ عدد ماست : ۱۵۰ گرم بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری گلاب : یک قاشق …

ادامه نوشته »

اسلایس گردو و قهوه را اینطوری درست کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید. سمانه حسینیمواد لازم: کره: ۱۰۰ گرم آرد: ۱۸۵ گرم زرده تخم مرغ: ۲ عدد …

ادامه نوشته »