خانه / آشپزی (صفحه 2)

آشپزی

طرز تهیه کیک اسفناج

ماهنامه کیک و شیرینی: اسفناج، سرشار از آهن است. میتوانید با اسفناج، این کیک خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید. مواد لازم: برگ اسفناج (تازه یا یخ زده): ۴۵۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد شکر: ۲۰۰ گرم آرد: ۳۰۰ گرم وانیل: یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر: …

ادامه نوشته »

سوپ ساده پاستا و سبزیجات

 با رسیدن فصل سرما و سرماخوردگی بازار سوپ و غذاهای گرم و سالم گرم می‌شود. این سوپ در ۳۰ دقیقه آماده می‌شود، اما سرشار از سبزیجات است و آنقدر کامل هست که بتوانید به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار میل کنید. موادی که برای تهیه این سوپ …

ادامه نوشته »

کاپ کیک نارگیل و شکلات

ماهنامه کیک و شیرینی – زهرا خورسند: کاپ کیک نارگیل و شکلات، دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق‌العاده است. مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه میزان سرو: ۶ تا ۸ نفرمواد لازم: روغن مایع: ۱۲۰ گرم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه چیزکیک هویج

مجله سرآشپز: چیزکیک، دسر خوشمزه و محبوبی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب با طرز تهیه چیزکیک هویج آشنا میشویم. مواد مورد نیاز پودر بیسکوییت: ۲ پیمانه شکر: ۱ پیمانه + یک چهارم پیمانه هویج (پوره شده): یک و یک سوم پیمانه کره (ذوب شده): یک سوم پیمانه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کوفته برنجی با انبه

وب سایت روزیاتو: این غذا را می توانید برای وعده ناهار یا شام در خانه تهیه کرده و با شیر غلیظ سرو کنید. مواد لازم     ۳/۴ پیمانه خامه نارگیل     ۱/۴ پیمانه قند خرما     ۱/۲ قاشق چایخوری نمک     انبه     ۲ پیمانه آب     ۱ پیمانه برنج …

ادامه نوشته »

طرز تهیه تارت لیمو

مجله سرآشپز: تارت لیمو یک ایده جالب برای تهیه یک دسرجدید و خوشمزه است که به راحتی درست میشود. مواد مورد نیاز: آرد سفید (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه شکر ریز: یک چهارم پیمانه پودر دارم زمینی: یک چهارم پیمانه کره سرد (خرد شده): یک چهارم پیمانه زرده …

ادامه نوشته »

طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است. میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر مواد لازم: پاستای صدفی (درشت): ۲۵ عدد کره: یک دوم پیمانه خامه پر چرب: ۱ پیمانه پنیر پارمزان (رنده شده): یک و سه …

ادامه نوشته »

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری

وب سایت نمکستان: گرچه قورمه سبزی به اندازه خورش قیمه در میان غذاهای نذری فراوانی ندارد اما به هر حال شاید بتوان آن را جزو سه غذای معمول نذری روزهای محرم به شمار آورد .معمولا بیشتر از همه غذاهای نذری کار و وقت می برد. چون سبزی دارد و پاک …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک پیتزا

ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: این کیک پیتزا یک دسر جدید و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید. •    مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه •    مدت زمان پخت: حدود ۴۰ دقیقه •    میزان سرو: ۸ برشمواد لازم: کره (به دمای محیط رسیده): ۸۵ گرم پودر …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک انبه، بدون تخم مرغ

ماهنامه کیک و شیرینی – عارفه سادات ابن الرضا: کیک انبه بدون تخم مرغ یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. مواد لازم: آرد: یک و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر: یک و یک چهارم ق چ بیکینگ سودا: یک چهارم ق چ …

ادامه نوشته »

طرز تهیه آش دوغ اردبیل

وب‌سایت پارسه گرد: یک آش دوغ محلی و اصیل را با این دستور بچشید. اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود. اگر برگ سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری

طرز تهیه کیک موزی با خامه پنیری   وب سایت روزیاتو: این کیک با موز تازه و پنیر خامه ای درست می شود و یک گزینه عالی برای میان وعده، صبحانه یا عصرانه به همراه چای به شمار می رود. مواد لازم: برای کیک     ۴ پیمانه آرد کیک     …

ادامه نوشته »

طرز تهیه لواشک خانگی با میوه های تابستانی

  هفته نامه همشهری جوان – سعیده نیک اختر: تابستان رویاهای خاص خودش را دارد: از رویای شب های خنکش که مناسب شب نشینی ها و دورهمی هاست گرفته تا خوردنی های دلچسبش که فقط همین روزهای گرم می شود آن ها را تهیه و نوش جان کرد. یکی از …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه خمیر و سس پیتزا

اگر میخواهید در خانه پیتزای خانگی و خوشمزه درست کنید، این روش ها را برای تهیه خمیر و سس پیتزا به کار ببرید.  خمیر پیتزا با آرد کامل مواد لازم •    ۵ پیمانه آرد کامل (سفید نشده) •    یک قاشق غذاخوری شکر یا عسل •    ۱.۵ قاشق چایخوری نمک •    …

ادامه نوشته »

طرز تهیه انواع آبگوشت

مجله تندرستی: آبگوشت، غذایی است که به اندازه تاریخ ایران قدمت دارد، پختنش قلق دارد و جا افتادنش خبرگی می خواهد. علاوه بر این آبگوشت برای بسیاری نماد سنت و فرهنگ است. آبگوشت بوی خاطرات پدربزرگ و مادربزرگ ها را می دهد. در ادامه این مطلب طرز تهیه انواع آبگوشت …

ادامه نوشته »

آموزش آشپزی دو دختر ایرانی به گردشگران

 آموزش آشپزی دو دختر ایرانی به گردشگران “شیرین طحانان” و “متین لشکری” دو بانوی خوش فکر و خوش ذوق ایرانی هستند که  ایده “تور آشپزی”در تهران را راه اندازی کردند. ید، شیرین طحانان تقریبا ۵ سال است که کار آشپزی و شیرینی پزی را انجام می دهد او سه سال قبل …

ادامه نوشته »

طرز تهیه انواع کوفته

ماهنامه سفره ایرانی: کوفته از غذاهای معروف قدیمی و پرطرفدار است که در تهیه گونه های مختلف آن، سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. کوفته ها را بر پایه مواد سازنده خود به انواع مختلف تقسیم می شوند. از آنجایی که در تهیه این غذا از مواد …

ادامه نوشته »

ترفندهای تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات

تابستان فصلی دلچسب با خوراکی های خوشمزه است و بیشتر مردم همیشه یک ظرف پر از میوه های تازه روی میز خود دارند و از طعم عالی آن ها لذت می برند. اما یکی از ایراداتی که می توان به این فصل وارد کرد این است که مواد غذایی خیلی …

ادامه نوشته »